Medewerkers

Huisartsenpraktijk Hooghkamer in Voorhout medewerkers

We speak English Wir sprechen Deutsch Nous parlons francais Dick Koster
Huisarts
Sinds 2014 werk ik met veel plezier in Voorhout als huisarts. Ik ben getrouwd en samen met mijn vrouw hebben we 4 kinderen, tussen de 24 en 15 jaar. Het werk als huisarts vind ik zeer boeiend door de veelzijdigheid van de vragen die mensen stellen. Goed doorvragen helpt daarbij en maakt het werk iedere dag weer anders. Samenwerken aan uw gezondheid in overleg met u en samen met ons team is een belangrijk onderdeel van het werk. Soms per klacht, soms meer preventief.  Altijd kijkend naar uw leven en gezondheid en hoe we het beste resultaat kunnen vinden. Naast werken is mijn gezin, wandelen in de bergen, muziek en lezen heel belangrijk. Ik zit in diverse besturen en ben onder andere medisch adviseur bij het Hospice in Sassenheim en op de Huisartsenpost. Naast mijn opleiding tot huisarts ben ik ook mediator en bemiddel graag bij ingewikkelde zaken, een vaardigheid die natuurlijk ook in de praktijk soms ingezet kan worden.

 

Carla Juffermans
Huisarts
Sinds september 2017 heb ik de overstap gemaakt van een praktijk in Rijnsburg, waar ik 10 jaar heb gewerkt, naar deze praktijk in Voorhout. Samen met mijn echtgenoot Dick Koster zorgen we voor continuïteit  in de huisartsenzorg voor u. Mijn werkdagen zijn dinsdag en donderdag. De overige werkdagen werk ik als palliatief arts in het LUMC en ben ik docent aan de huisartsenopleiding in Leiden. Juist deze combinatie van werkzaamheden inspireert me in het werk: ik houd mijn kennis en vaardigheden als huisarts goed bij, ik kan praktijkervaring meenemen naar het onderwijs en ken veel artsen in het LUMC.

Mijn specialisatie is palliatieve zorg, zorg voor mensen in de laatste levensfase. Ik zie het als mijn uitdaging mensen zo goed mogelijk te begeleiden in het omgaan met beperkingen. Dat geldt niet alleen voor de laatste levensfase! Voor mij is het belangrijk een goed contact op te bouwen met mijn patiënten, om samen te kijken naar wat belangrijk is voor uw gezondheid, en gezamenlijk te besluiten welk beleid gevolgd kan worden. Een open houding en zorgvuldigheid staan daarbij voorop!

Naast mijn werk beleef ik veel plezier aan mijn gezin, lekker buiten zijn en het maken van muziek.

 

Margret Remmig
Assistente
Graag wil ik u voorstellen over mijzelf, ik ben getrouwd en we hebben twee dochters. Vanaf mijn 18 jaar heb ik altijd in Huize Agnes gewerkt als verzorgende, eerst full time en na mijn eerste dochter ben ik part time gaan werken. Dit heb ik altijd met veel liefde en plezier gedaan. In oktober 2004 ben ik begonnen als doktersassistente. Heb hier ook mijn opleiding als doktersassistente voor behaald. Ik heb 10 jaar lang de twee banen gecombineerd gedaan, maar omdat ik nu meer werk als doktersassistente ben ik gestopt bij Huize Agnes. Met veel plezier doe ik mijn werk waarin de aandacht en tijd voor de patienten voorop staat en om samen te werken aan uw gezondheid.

 

Annemarie Veenstra
Assistente
Mijn naam is Annemarie Veenstra. Ik ben getrouwd en moeder van 2 dochters (11 en 15 jaar). Ik werk sinds april 2016 met veel plezier in deze praktijk. Daarnaast ben ik ook werkzaam bij dokter Schinkelshoek.

 

Marja Rorije
Praktijkverpleegkundige

Mijn naam is Marja Rorije-de Boer. Vanaf 1973 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg; destijds begonnen als doktersassistente. Op latere leeftijd de deeltijd HBO-V en de post HBO opleiding verpleegkundige in de Huisartsenpraktijk afgerond. Vele jaren ben ik werkzaam geweest als wijkverpleegkundige in diverse functies. Sinds 1998 ben ik werkzaam als praktijkverpleegkundige. In verschillende huisartsen praktijken heb ik ervaring opgedaan met als aandachtsgebieden Diabetes Mellitus, Astma / COPD, Cardiovasculair Risicomanagement en Ouderenzorg. Tevens begeleid ik de patiënten met stoppen met roken en bezoek ik de patiënten in het kader van het project Ouderenzorg. Sinds ​augustus 2008  ben ik geregistreerd als diabetesverpleegkundige.​ Ik hoop dat ik vanuit mijn aandachtsgebieden veel voor u kan betekenen.

 

Joke Bakker
Praktijkverpleegkundige
Mijn naam is Joke Bakker en ik werk 1 dagdeel per week als praktijkverpleegkundige / praktijkondersteuner in de praktijk Koster & Kuijlen. Ik ben opgeleid tot verpleegkundige A in het Diaconessenhuis in Leiden (nu Alrijne Ziekenhuis Leiden). Verder heb ik aanvullend een aantal opleidingen gevolgd (post-HBO verpleegkundige in de huisartsenpraktijk, post-HBO echocardiografie, opleiding tot spirometrie-assistente). Ook sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Naast het uitvoeren van longfunctie-onderzoeken bloeddrukcontroles controleer/begeleid ik patiënten met luchtwegklachten (zoals astma en COPD), patiënten die bekend zijn met een verhoogd risico op hart en vaatziekten en patiënten die overwegen om te stoppen met roken.

 

Marieke Altena
Praktijkverpleegkundige
Mijn naam is Marieke Altena en sinds juli 2016 werk ik met veel plezier bij huisartsenpraktijk Koster als praktijkondersteuner. U kunt bij mij terecht voor psychische en psychosociale klachten. Om de week ben ik op donderdag in de praktijk te vinden en u bent bij mij van harte welkom voor een gesprek. U kunt deze maken bij de assistente of de huisarts. Tijdens het gesprek zal ik samen met u proberen te achterhalen wat uw zorgvraag is en wat ik voor u kan betekenen. Indien nodig kan ik u in overleg met de huisarts doorverwijzen.

Naast mijn werkzaamheden bij praktijk Koster werk ik bij enkele andere huisartsenpraktijken in regio Leiden en Delft. Na een aanvankelijke start met de studie geneeskunde (2006-2008) heb ik psychologie gestudeerd. In 2014 ben ik afgestudeerd voor de Master psychologie en in 2017 heb ik de opleiding POH-GGZ afgerond. De functie POH-GGZ geeft mij de mogelijkheid om beide studies te combineren.

Bereikbaarheid: Ik ben niet te bereiken via een apart telefoonnummer of e-mail adres. Indien u van mij een uitnodiging hebt ontvangen voor het onlineprogramma Therapieland kunt u mij via de berichtenmodule inhoudelijke vragen stellen. Voor dringende vragen of voor het maken/verzetten van afspraken, verzoek ik u om de huisartsenpraktijk te bellen (telefoonnummer praktijk 0252- 222446).